top of page

Eclipsim

Ragdolls

Snapchat-129319708_edited.jpg

Alexia & Nathan

Är en kattuppfödning som startades av mor och dotter, Marjut och Alexia, sommaren 2017 i Luleå. Vi är idag uppdelade i olika städer, Då honorna bor i Luleå med Marjut och hanarna bor i Uppsala tillsammans med Alexia.

Vi är en kattuppfödning i trygg och harmonisk hemmiljö. Vi fokuserar starkt på katternas hälsa, personlighet, temperament och såklart utseende. Viktigast för oss är dock kattungens framtida och eviga familj.

Alla våra katter är PG-fria, hälsotestade enligt rekommendationer från Scandinavian Ragdoll Club (SRC) och försiktigt utvalda med omsorg från både södra och norra Sverige. 

De katter vi har är alla kärleksfulla familjemedlemmar som självklart, har tillgång till alla utrymmen i bostäderna. Katterna är också innekatter och går inte utomhus utan antingen koppel eller ordentlig uppsikt.

I Uppsala, där hanarna bor, finns även en nätad balkong som är mycket populär för eventuell fågelskådning. 

De katter vi säljer är registrerade och stambokförda hos SVERAK och stamtavlan överlämnas vid köptillfället. Katterna är vid överlämning även vaccinerade, ID-märkta, försäkrade för 'dolda fel' och veterinärbesiktade. 

Vi säljer katter endast till sällskap och inte till avel.  

Klicka här för köpinfo

diplomeringslogo-198x300.jpg
nos.png

Klicka för att lösa mer!

srcklubben.png
Sverak.png
ragdollklubben.jpg

Följ oss gärna också på Facebook och Instagram!

bottom of page