top of page

Om oss på Eclipsim Ragdolls

Snapchat-129319708_edited.jpg

Alexia & Nathan

diplomeringslogo-198x300.jpg

Utmärkelser och länkar

Eclipsim Ragdolls är en kattuppfödning som startades av mor och dotter, Marjut och Alexia, sommaren 2017 i Luleå. Vi är idag uppdelade i olika städer. Honorna tillsammans med kattungarna bor i Luleå med Marjut och hanarna bor i Uppsala tillsammans med Alexia.

Vi är en kattuppfödning i trygg och harmonisk hemmiljö. Vi fokuserar starkt på katternas hälsa, personlighet, temperament och såklart utseende. Viktigast för oss är dock kattungens framtida och eviga familj.

Alla våra katter är PG-fria, hälsotestade enligt rekommendationer från Scandinavian Ragdoll Club (SRC) och försiktigt utvalda med omsorg från både södra och norra Sverige. 

De katter vi har är alla kärleksfulla familjemedlemmar som självklart, har tillgång till alla utrymmen i bostäderna. Katterna är också innekatter och går inte utomhus utan antingen koppel eller ordentlig uppsikt.
I Uppsala, där hanarna bor, finns även en nätad balkong som är mycket populär för eventuell fågelskådning. 

De katter vi säljer är registrerade och stambokförda hos SVERAK och stamtavlan överlämnas vid köptillfället. Katterna är vid överlämning även vaccinerade, ID-märkta, försäkrade för 'dolda fel' och veterinärbesiktade. 

Glöm inte att leta upp oss på närmaste utställning!
Oddsen är stora att vi är på på plats!


Vi säljer dock avelskatter endast till registrerade uppfödare.

Klicka här för köpinfo

bottom of page